Színek

 

Az anyagokhoz hasonlóan itt is hosszú út áll mögöttem, annyi különbséggel, hogy a rajongói lét tudatlanságával indultam és rengeteget kellett tanulnom a témában.

Kék szín, sárga szín, beige?

A válasz könnyű: bármelyik lehetséges. Mindenkinek megvannak a maga színei: azok, amelyeket választott, mert odavan értük, és azok, amelyek passzolnak hozzá. Mennek a bőre, szeme, haja színéhez.

Számomra a színek összhangja bonyolult és egyszerű is egyben. Egyszerű, hiszen egy jó színnel pillanatok alatt magabiztosan lehet megjelenni, és bonyolult, mert bárki, bármilyen színt választhat magának, csak a jó árnyalat a lényeg, és azt nem könnyű megtalálni.

Szín skála a nyakadba

A sálak, kendők színei ebből a szempontból különösen fontosak, mert közvetlenül az arc alatt viseljük őket, ott ahol a bőr, a szem és a haj színe megadja a természetes alapszíneket. Ha ide jó színeket használunk, akkor az harmóniát teremt, ami sok mindenben a segítségünkre lehet.

És még mennyi mindent tesznek értünk a színek! Ha fáradt vagy eltünteti a sötét karikákat a szemed alól, ha szeretnél elbújni, menedéket nyújt, ha saját stílusodat akarod bemutatni, instant módon elvégzi helyetted. A színek bármire képesek, ha jól választod meg őket.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.