A kirakati babák mellett elsétálnak az emberek. Te nem vagy az, ugye?

A kirakati babákat profik öltöztetik, és a céljuk hasonló a miénkhez: láthatóvá válni, vagyis ez esetben láthatóvá tenni egy üzlet kínálatát. Csakhogy az ő kezüket megköti az aktuális trend, színek, anyagok divatja, és azon túl, hogy a munkájuk nyomán megmutatkoznak a bolt egyes darabjai, nem fognak többet elérni vele.

Vagyis remekül festenek, de ha te is “csak” felveszed ugyanazt az összeállítást, te sem látszol többnek, mint egy ízlésesen felöltöztetett kirakati baba. Egy a sok közül, semmi személyes, semmi egyedi.

Számomra ez a hasonlat jó szimbóluma annak, amit a légy látható szlogen sugall. Nem elég megtalálni a tökéletes (alap)darabokat, színeket, muszáj beletenni egy csavart, magunkra akasztani egy aprócska ék-et, ami szemet szúr, amivel tényleg kilóghatunk a sorból.

Az egyik ilyen finomság az anyagok keverése. bársony és selyem

bőrszoknya és selyemblúz Ezért mutat jól egy puha muszlin blúz a lenvászon vagy gyapjú nadrággal, vagy még a bőrszoknyával is, de ez van a háttérben akkor is, amikor farmerkabátot látsz hosszú selyemruha felett. Szinte nincs is szabály, a lényeg a saját keverék előállítása, azon látszik, hogy ki, mit tesz bele magából. kötött pulóver és bőrnadrág

Az anyagok variálása nem könnyű, viszont könnyen elleshető. Egy jó minőségű divatlapban erre is különös figyelmet fordítanak, mint ahogy a színek összeállítására, érdemes ilyen szemmel is végigböngészni őket.

Képek forrása.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.