Szín, szabás, részletek

Jó, ha vannak szabályok, de még jobb, ha néha fel lehet rúgni őket. Így van ez a színekkel is.

Van, hogy nem attól lesz izgalmas valami, hogy ej, milyen jól passzolnak a színek, hanem pont a káosz adja azt az érzést, hogy milyen jó kilógni a sorból.

Nagyon szeretem, és vadászom is az ilyen meglepetéseket a divatfotókon, és szerencsére sok őrült tervező dobja be ezt a színtrükköt.

Az is ilyen kivétel, amikor a színválogatás túllép a jól áll/nem áll jól dilemmán, és színek a szabásvonallal együtt feladatot kapnak az öltözködésben. Ez már nem is színtanácsadás, ez a stylist-ok asztala.

Én nagyon szeretek játszani ezekkel, megfejteni, hogy az apró, majdnem láthatatlan furfangok hol, mit tudnak tenni értem?

Bemutatom, mire gondolta, elsőnek egy lila ruhát hoztam.

A szín élénk, nem mély, még csak nem is világos. Mégis egy telt nőre adták, mert belevarrtak 5 olyan trükköt, amivel a világos színek nagyobbnak mutatnak kijelentés mehet a kukába.

Megyek alulról felfelé: a hossza szuper, térd alá vádli fölé ér, ahol keskenyebb a láb. Aztán jön a csípő, ahol ápol és eltakar, utána a derék. Itt az átlós vonalak, a ráncok mélysége, árnyékai vékonyítanak. A mellrész mélyen kivágott, megnyitja a mellkast, ahol egy “ide nézzetek” méretű és csillogású nyaklánc teszi hasznossá magát.

Egy trükk még legfelül: széles vállrész, ami egyensúlyba hozza a széles csípőt, és besegít a vékony deréknak.

Ilyen egy jól szabott ruha, ami fütyül a színszabályokra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.