V, mint Viktória story

A kevesebb több elvet vallom, és már régóta törtem a fejem azon, hogy ezt a kendőimmel is megmutassam. Az anyagok és a színek már megvoltak, de a szabást sehogyan sem találtam.

Tudom, vicces szabást írni, hiszen sálakról, kendőkről beszélek, és már megkaptam párszor, hogy ha-ha, azt milyen könnyű megvarrni.., mégis Viktóriánál a forma váratott magára a legtöbbet.

Mielőtt ollót ragadtam volna, több variáció is benne volt a pakliban, de ez a V “szabás” a végeken győzött.

A forma új nálam, de nem az én találmányom. Ha valaki rákeres a twilly szóra, azonnal rábukkan a Hermés selyemcsodájára, erre az egyszerű, keskeny, 100%-ban selyem sálra. Viselik nyakban, hajba tekerve, csuklón, de a legtöbb helyen az imádott Kelly Bag-re csomózva, vagy masnizva látni.

hermés twilly

De a sáltípus hódít Louis Vuitton selyemkiegészítői között, mint bandeau, vagyis fejpánt, és megtalálható a megfizethető luxus kategróiában például a Coach kínálatában, nagyon helyes ponytail scarf néven.ponytail scarf by Coach

Számomra ez a forma azért volt telitalálat, mert a hagyományosan omló, ráncolt kendő és sálforma mögött a határozott egyenes vonal, és az élesre vágott  végek nagyon beszédesek: olyan nőnek való, aki meg akarja mutatni az erejét, céltudatos, miközben nem szeretné, ha ez a keménység elfedné a finomságát, gondoskodó énjét.
v_viktoria_potyapentek
Kendőt, sálat még a legnagyobb kendőrajongók sem hordanak minden áldott nap, mint mondjuk ékszert kiegészítőként. Az én Viktóriám is olyan helyzetekben működik jól, amikor valami fontos apropó miatt egyébként is jobban odafigyelünk arra, mit veszünk fel, mert annak a napnak tétje van.
Viktória

A sálat rengeteg módon lehet viselni, duplán varrt, puha pamut anyaga miatt szinte bármilyen kötéssel egész nap megbízhatóan tart.

 A Viktória sálakat itt fogod megtalálni a webshopban!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.