Munkahelyi blues

Amikor még csak a saját időbeosztásommal kellett törődnöm, nagyon precízen csináltam. Volt hozzá egy csinos határidőnaplóm, ahová gondosan feljegyeztem minden tennivalót, bekarikáztam a jeles napokat, odafigyeltem a rokonok, barátok dolgaira.

Mióta gyerekeim vannak, tök üres a noteszem, pedig nem unatkozom. Jó volna ugyanúgy “képben lenni”, de a spontán, erre még van időd, ez is belefér, jaj, ezt elfelejtettem helyzetek átvették az irányítást. És vicces, de nekem ez jobban bejön, jóval nagyobb lendületben tart, amire szükségem is van.

rose

Virágot kendőből (megkötős videó hozzá itt)

Egy munkahelyen sem lehet levetkőzni azokat a gondo(lato)kat, amelyek nem oda tartoznak, például, hogy mi legyen a vacsora, vagy, hogy hol vegyek új őszi kabátot magamnak. Bevisszük őket magunkkal a fejünkben, de muszáj kidugni a fejünket a “lábas” alól, és ha a mérleg másik serpenyője is tartogat számunkra izgalmas, aktuális, nőies dolgokat, akkor a helyére kerülhetnek.

Jókedvű munkahetet kívánok, és itt van hozzá néhány kedves link, ha mondjuk a kávé mellé keresel olvasnivalót!

“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

Egy jó zakó vagy kosztümkabát kell az irodába, ezt a kék kordbársonyt bármelyik nap szívesen felvenném.

A sálak és kendők engem mindig a színükkel vesznek le a lábamról, ez ugyanígy van a kötött, téli sállal is, és ha már zöld, akkor minimum ilyen zöld legyen! Van hozzá ingyen kötésminta..

Napisajt=trappista, és szomorúan tekintek rá a bevásárlókosárba, mert unalmas és egyhangú. Ellenben ezzel az oldallal, ami valóságos sajtparadicsom, kedvem lenne azonnal be is iratkozni egy kurzusra hozzájuk.

Tegnap este láttam ezt a filmet, amit Mihály kollégám csak egyszerűen ütősnek titulált, és én sem tudok rá jobbat, az. Csak remélni tudom, hogy bennem is van egy darabka egy ilyen nőből. Keep going..

Nálunk a lángos nem nyári kaja, hanem hétvégi, köszönhetően nekik, akikért még a leghidegebb szombat reggelen is hajlandó vagyok gyerekestül az aluljáróban reggelizni, nekem ebben ők az E T A L O N, nyugodtan tedd próbára!

Ha mondjuk a hétvégi időjárás derékbatörné a kirándulós terveidet, irány az IKEA, ahol én már kijártam a férjemnél egy új kanapét karácsonyra, de te most ilyen szép, színes csíphetsz meg egy ezressel olcsóbban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.