Sál megkötés videók

Ugye te is tudod, melyik a legnépszerűbb sál megkötős videó a neten? Hát persze, Wendy 5 percese!

Ezt überelni? Eddig még senkinek nem sikerült. És a sikere inkább a videó szerkesztőjének a munkáját dicséri, mint a Wendy’s Lookbook divatblog íróját, de egymás nélkül persze nem sokra mentek volna.

Sál megkötése videók

A YouTube ezen kívül is telis-tele van jobbnál jobb sál- és kendő megkötős videóval, talán egy kicsit sok is akad. Ezért, amikor én például keresek valamit, eszembe sem jut kihagyni azt a kritériumot, hogy csak a rövid, pár perces videókat hozza le a találati listában, mert azt vettem észre, hogy az annál hosszabbakban is nagyon ügyesek a szereplők, de mielőtt bemutatnák a sálkötést, hosszú percekig, komoly, szakértő arckifejezés kíséretében el is magyarázzák azt, ami nálam nem jön be.

Alkalmi ruhák és hétköznapok

Én alapvetően két forrásból “táplálkozom”, ha utána akarok nézni egy sál megkötésnek: az első akkor jön jól, ha elegáns megjelenéshez keresek anyagot, ez a francia hölgy csodás Hermés kendőkkel bűvészkedik. Finoman, nőiesen, sikkesen – ha őt nézem, pár perc múlva egyenes a hátam, és magasabban tartom az állam is.

A másik csatornám a nagyon trendi scarves.net, amelyek között szinte az összes létező sál megkötés megtalálható.

Ide most pár olyan videót válogattam, amelyek valamiért kiemelkednek a hatalmas kínálatból, és más-más okból, de személyes kedvenceim.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.