fesztiválra készülsz?

ha most fél perc alatt kellene koncertet választanom, akkor a Szigeten őket, meg őket választanám, a VOLT-ra pedig miattuk ülnék vonatra..

de sajnos úgy fest az idei nyár másról szól, viszont..

a fesztiválhangulat fokozódik

ömlenek a magazinokból a fesztivál tippek, többségük arról szól, hogy mit KELL magunkkal vinni, hogy minden okés legyen, csinosak legyünk és főleg, hogy jól érezzük magunkat.

van néhány átgondolt, jó összefoglaló, de többségük divatoldalakról összeollózott, fesztiválhangulatot idéző kép, néhány okos megjegyzéssel alákopizva..

én és a fesztivál

én már jó ideje nem voltam fesztiválozni (hacsak a Bëlga januári müpás koncertjét annak nem tekintjük), de biztos vagyok benne, hogy a mit vigyek magammal és hogy nézzek ki fejezetei a kiruccanásnak egyátalán nem érdekeltek annyira, mint mondjuk a mire megyünk, kik jönnek velünk, vagy a kikkel találkozunk és talán a mit iszunk/eszünk kérdések.

szigethalszem 2 forrás

mindig is csak egy-egy napos látogató voltam és talán időközben más korcsoportba is kerültem, de ha ma este kéne indulni, ugyancsak ezek a kérdések foglalkoztatnának, utána meg felkapnék egy farmert, és hajrá.

sál és fesztivál?

talán illő volna sálas vonatkozásban pár kép erejéig fesztivál hangulatot kelteni, ami most nem fog menni, de helyette:

vihettek magatokkal sálat, mert trikóban, szabad ég alatt piszok hideg van éjszaka, a bőrdzseki meleg, kardigán ciki, viszont a farmerkabát mehet. legyen nagy, derékre vagy hátra köthető (leteríthető, vele betakarózható..), de vékony és puha, mondjuk mint ezek. színben szabad a vásár, de egy szürkével nem lehet mellélőni.

 aztán eszembe jut, hogy milyen jó volt másnap rekedten munkába menni, meg hogy sokáig nem volt kedvem levenni a karszalagot. neked van ilyen?? 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.