pénteki visszapillantó #9

még tavasszal gondolkodtam rajta, hogy mi a fenét fogok csinálni a sálakkal nyáron, hiszen ez a két szó már egymás mellett sem fest jól, hát még a valóságban? spring_desk_i

aztán teltek a hetek, és a nyár csak nem akart beindulni, és ennek örültem, mert a sálszezon csak tolódott, és tolódott, egyre beljebb a nyárba.

közben jött az ötlet a pólóponcsókra, rábukkantam erre a szuper csíkos anyagra, amivel azért még vannak terveim..

csikos_poncsopolo_i

végül csak beütött a kánikula, és bekövetkezett az, amire számítottam, csak egy kicsit másképp.

ha nyár, akkor az ember fejében a strand, a hőség, a szabadságolás és max. az esküvők ugranak be, viszont eltekintve ettől a néhány lazulós héttől az munka nem áll meg – bár van, hogy úgy tűnik – de a reggelek többségében ugyanúgy nekiindulunk egy (rohanós?) hétköznapnak, mint eddig, és a sálak – igaz csak a korai órákban/vagy a légkondi miatt/vagy a bringán, de – jönnek velünk. ez a felismerés óriási élmény volt!

morning lights

továbbra is keresem az utam, de egy ilyen félév után már sokkal bátrabban válogatok anyagokat, gondolkodom új sálvariációkon, és remélhetőleg sokkal többet tudok majd mesélni, megmutatni abból online (is), amiről sál-lobbistaként eddig inkább a vásárban, az asztalom felett beszélgettünk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.