Sálszalon SUMMER SALE 2014

sálszalon summer sale AKCIÓ Akad-e őrültebb gondolat annál, hogy augusztus első hetében, amikor még javában tombol a nyár, és lassan végre mindenki sorra kerül a nyaralásban, mint Sál és kendő AKCIÓ-t hirdetni?

nem valószínű..

pedig, ha belegondolsz

  • a ruhaüzletek elkezdték kiárusítani a nyári készleteiket
  • a márkák és divatházak már egy ideje az őszi/téli kollekcióval jönnek
  • és hol van az, hogy átpakoltad már a szekrényedet nyári üzemmódba..

tehát nem vagyok kivételes eset, és így mindketten jól járhatunk: te kezdvezőbben juthatsz hozzá egy darabhoz, amit már régóta figyelsz, én pedig helyet csinálok a polcaimon, mert  új ötletek, új variációk várakoznak megvalósításra.

Sálszalon SUMMER SALE – részletek

– az akció időtartama 2014. aug. 4-8.

– ez az AKCIÓ más kedvezménnyel – pl. hírlevél kupon – nem összevonható, azt tedd el későbbre

– minden egyes nap más típusú sálak kerülnek az akciós oldalra. előtte és után ezek a típusok az eredeti áron érhetők el.

– az egyetlen kivétel a poncsópóló, amely az AKCIÓ ideje alatt végig, tehát minden nap a kedvezőbb, 3900.- helyett 2990.- forintos áron fut majd.

– azokhoz az AKCIÓs termékekhez, amelyekhez sáltok is jár (talking scarves és poncsópóló) természetesen továbbra is figyelembe tudom venni, hogy milyen színűt szeretnél, de garantálni, hogy lesz olyan, sajnos nem tudom. !!! a halacskás sajnos már elfogyott !!!

– a sálPAKK-hoz tartozó sálkarkötőre vonatkozó rendelési határidő továbbra is 48 óra, kíváncsian várom az ötleteiteket!

az aktuális AKCIÓs ajánlatot mindig nézd meg az AKCIÓ menüpontban, és ha kérdésed van, keress a Facebook  oldalon, vagy írj levelet a Kapcsolat menü alatti űrlapon keresztül!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.