tribal, a kedvenc mintám

pár helyen már lejegyeztem, hogy jómagam borzongok az állatmintás sálaktól, és egy kicsit már kezdtem is örülni, hogy kivonultak a látókörömből, erre mit látok a júliusi, szívemcsücske Burda magazinban?

azt hittem kiejtem az újságot a kezemből, annyira meglepődtem.., merthogy csordultig van válogatott tigris/ocelot/stb. állatmintás cuccokkal. ezek a sálon túli méretek számomra már sokkolók, a finom homokdűnék a háttérben alig-alig tompítják a látványt.

eddig tartott a kritika, gyorsan ellensúlyozom egy másik minta-irányzattal, ami igenis, hogy nagyonis bejön. vagy csak bejött, már ez is múlt idő volna?

ez a tribal!

vagy törzsi, vagy urbánus törzsi, vagy inka, vagy aszték, ethnic vagy még 10 másik megnevezés, ami csak létezik a szín- és formavilágára, stylistok, divatguruk előnyben.

scarf & tribal sál-lobbistaként a jersey sálakat tettem melléjük, nehezen tudnék az egyszínű anyag helyett mást elképzelni.

azért is nagyok kedves ez a stílus, mert bármennyire is harsánynak, színesnek és káosznak tűnik első pillantásra, nagyon finom különbségek mentén lehet találni benne kategóriákat.

  • ez itt a színes káosz, amiben a motívumok vágnak rendet

Tabitha Simmons Dolly Tribal Print Oxford

 

  • aztán van ez a nagyon letisztult, fekete-fehér variáció, kiegészítve ezzel a rozsdásbarna textillel/bőrrel. erre talán én is könnyebben bólintok, ez nagyjából bárki ruhatárába beépíthető, és talán még jövő nyáron sem lesz ciki Mi-Pac Geo-Tribal Print Duffle Bag
Charles Albert Cobra Tribal
  • és itt a harmadik csoport, amely az egymáshoz közel álló árnyalatokkal játszik. ez valahol a kettő között lebeg
River Island Black fluro tribal print mini tube skirt


 

Kardashian Geo Tribal Bodycon Dress


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.