van neked neszeszered?

nekem egész sokáig nem volt, mert az óriás táskáim mindent elnyeltek. ebből kifolyólag hatalmas kupi uralkodott bennük, soha, semmit nem találtam, és ha valami előkerült az aljáról, annak nagyon tudtam örülni.

az első alkalom, ami életre hívta nálam is a neszeszer “cipelését” az az irodai életforma volt. openoffice, férfiak és nők egy kupacon, keresztülgyaloglás az asztalok között, kártyanyitós ajtó. ilyen környezetben az ember még egy szál fogkefével sem indul neki, és ezt elég hamar felismertem.
neszeszer

jött tehát a neszeszer. a hagyományos, vízálló, cipzáros fazonnal indítottam, aminek az egyetlen hátulütője, hogy nehéz tisztán tartani. vagy inkább kitisztítani. ezt váltotta fel később egy kívül puha, steppelt – belül gyöngyvászon fazon, ami azért is volt praktikus, mert le lehetett tenni, és megállt a talpán, viszont egy idő után a cipzárja megadta magát.

az ilyen táskába való tokokkal (mobil, szemüveg, zsebkendő, ikütyük, stb.) szemben két gáz van. az egyik, ha szép, de nehéz, mert a női táska alapból is súlyos kategória, másrészt van-e bennük elég hely, főleg egy neszeszerben, mert ide előbb utóbb egyéb dolgok is bekerülnek, bár minden tiszteletem azoké, akik az apróságaik között is következetesen tartják a rendet.

neszeszer

amikor a sáltokot csináltam a jersey sálakhoz, ezek is fontos szempontok voltak, és nem lepődtem meg, hogy sokan egyátalán nem a sálaikat tartják benne. könnyű, kívül-belül textilből készült, és egy masszív, cipzáros szerkezet. nincs ugyan “talpa”, lapos forma, de ennek köszönhetően könnyen meglapul a női táskában.

neked van neszeszered? készíts róla egy fotót gyorsan, és nyerj egy sáltokot! kattints ide a részletekért!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.