Sál megkötése: körsálból bolero

korsalbol_bolero_1

ahogy ellenálltam annak idején a körsálnak, annyira kezd most ez egyre izgalmasabbá válni.

főleg, miután itt van a körsál 2.0 színes csapata, végleg megadom magam, és megmutatom, amit csak ki lehet hozni belőle.

mint minden sálszalonos sálban, ebben is az a legmeggyőzőbb (a színek után), hogy piszok egyszerű felvenni, megkötni. ez utóbbit egy tekeréssel meg is lehet spórolni, amitől gyorsan bevethető, és könnyen viselhetővé válik, ami a 2 legfontosabb kulcsszó lehet sálválasztáskor.

miért pont bolero?

alapvetően nem vagyok bolerós típus, zavar, hogy csak a felső harmadomon van a ruha – vagy inkább az, hogy a másik 2/3-on nincs.. – , ezért ritkán is hordok ilyesmit.

viszont rájöttem, hogy egy ilyen fogással simán ki lehet igazítani a testarányokat. nemcsak, hogy felfelé, az arc felé tereli a figyelmet, hanem egyensúlyba hozza az alsó- és a felsőtest szélességét, legyen szó bármilyen alkatról, az átlós vonalak nagy és hasznos rendezők.

plusz, ez a forma csak ott véd a hűvös ellen, ahol kell: a vállamon és a hátamon, nem melegít olyan helyeken, ahol nincs rá szükség, mint egy kardigán,

sál megkötése, avagy megtekerése lépésről lépésre

kaptam ezt a kérdést, mint egy ajándékot, cserébe jöjjenek a képek, akinek van, csinálhatja utánam. VAGY, ha sima jersey sálad van, köss 1-1 csomót a két-két végére, amit majd vagy elölhagysz, vagy a hajtásba bújtathatsz.

körsálból bolero.

körsálból bolerót

körsálból bolerót

körsálból bolerót

korsalbol_bolero_6

körsálból bolerót

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.