sál sálgyűrű, minták és formák: az új szenvedély

sálgyűrű

a sálgyűrű

ránézésre pofonegyszerű forma, de általában nem így néz ki. ha érdekel hogyan, akkor keress rá, vagy használd az angol scarf ring kifejezéssel, és meglátod, milyenek vannak.

na. én mást akartam. totál mást, olyannyira, hogy ránézésre még véletlenül se jusson eszébe senkinek, hogy mi lehet ez, hanem inkább húzza fel a szemöldökét, és bukjon ki belőle a kérdés: mi ez?

szóval akármennyire is egyszerű, és nemszeretem szóval letisztult a forma, sokat vajúdtam vele. rajzoltam. kivágtam. kipróbáltam. aztán ezt eljátszottam több anyagból is, hogy a súlya hogyan viszonyul egy V sálhoz, amihez szerettem volna.

aztán a sztori így folytatódott, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szuperül fogadtátok!

a minták iránti kíváncsiságom itt nem ért véget.

nem vagyok formatervező, a szakmám még csak a közelében sincs a képzőművészeti vonalakhoz, ezért csak rácsodálkozás és próbálkozások mentén követem ezt az új szenvedélyt. nevezetesen, hogy figyelem és gyűjtöm az inspirációt.

mióta ez így van, akár egy szokatlanul megformált kulcs vagy egy várótermi kovácsolt-vas kerítés is le tud nyűgözni, és azonnal kapom elő a fényképezőt.

mintagyujtemeny

hamarosan megérik bennem ennek is az eredménye, és veszem a bátorságot, hogy ezek alapján újabb saját mintás kiegészítőhöz (sálhoz?) fogjak, egyelőre itt tartok. mintafigyelés van.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.