Változások: sáltok, jersey sál

Az alap gondolat az volt, hogy legyen már mibe csomagolni azt a sálat! Ráadásul annak idején nagyon ki akartam próbálni új varrós dolgokat, és a neszeszer készítés különösen nagy kihívásnak tűnt. Úgyhogy rákattantam a youtube-ra, és tucatjával néztem a videókat. drapp pöttyös sáltok

Miután kikockáztam őket, és megszületett néhány tesztpéldány, és már látszott, hogy meg tudom csinálni, akkor kerestem rá olyan ötletet, ami megkülönbözteti a többitől, kellett rá egy szexepil, egy egyedi azonosító. Jobb ötletem nem lévén, egyszerűen lenyúltam a jersey sálak textilbőr feliratát, és rávarrtam. Pontosan 6,5 cm-re az aljától, a jobb oldalára.
neszeszer

Azóta is így csinálom mindegyiket, és időközben sikerült legyűrnöm a felvasalható táskamerevítővel szembeni félelmemet, és a cipzárbevarrással kapcsolatos aggályaimat. Ezt utóbbi a tavalyi gombvarrásos mizériához volt fogható.

Aztán idővel kiderült, hogy ezek a sáltokok gyakran egész más funkciót kapnak, mint amilyet anno szántam neki, neszeszerként működnek.

neszeszer

Ez már elég alapos motiváció volt, hogy önálló élere keltsem őket, mert eddig CSAK a jersey sálakhoz járt, benne volt az árban, de ez mostantól megváltozik. És ebben ti voltatok az útmutatóim!

1. A jersey sálak ára 500 forinttal csökkent, viszont nem jár hozzá sáltok.

2. Eközben a sáltokok önállóan is megvásárolhatóak.

3. Ha veszel sálat (2e Ft felett), a sáltokhoz felhasználhatsz egy 1000 forintos kupont, a kód: tok1000

Hogy miért volt erre szükség? Az árukapcsolás (jeá jersey sál + sáltok) nem volt minden esetben nyerő: volt, aki örült neki, hogy jár hozzá sáltok, volt aki meggondolta magát, amiért anélkül nem lehetett hozzájutni. Ezért jött ez az univerzális megoldás, ami a PAKK-hoz hasonló módon az egyéni variációk kitalálását támogatja.

Köszönöm, hogy rámutattatok erre, és bízom benne, hogy ezzel a megoldással könnyebben hoztok döntéseket sál (és sáltok) vásárlás ügyben.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.