egyszerű vonalak, izgalmas részletek #1

Mindig vannak olyan kiegészítők – ékszerek, sálak – a fejemben, amelyekkel a neten találkozom, és talán meg is vásárolom őket előbb vagy utóbb, vagy nem is pont ott, és azokat, de valahol utolérnek.

Nincs egyértelmű közös jellemzőjük, talán csak annyi, hogy beleillenek abba a könnyen variálható, egyszerű alapokra hangolt világomba, amelyekkel a hétköznapjaimat töltöm. És ez már lassan nemcsak az öltözködésemre jellemző, kezd megjelenni az otthonunkban, és a konyhánkban.

Ezúttal itt egy gyűrű, egy fülbevaló és egy színes körsál.

réz gyűrű

Ezt a gyűrűt Vanillinum oldalán találtam, és biztos vagyok benne, hogy rendelni fogok egy sárgaréz/vörösréz variációt, csak még azt nem döntöttem el, hogy ezt, vagy a vékonyabbat válasszam. Tetszik benne, hogy annyit veszek fel belőle, ahányat éppen kedvem tartja aznap reggel, és az is, hogy a kör forma ellenére szabálytalanok a vonalai, szinte a kalapács nyomait is látom rajta.

10914239_394818864021342_1996497251_n

Ez a csepp alakú fülbevaló ugyanúgy a tökéletlensége miatt tetszik, és mert olyan kevés helyen látok ilyen “bátor” ékszereket, amelyekben nem a tökéletes kidolgozottság a látvány, hanem önmagában eredeti, eszembe sem jut számon kérni rajta bármi is.

10932519_900166003357522_1642783621_n

Erről a körsálról először azt gondoltam, hogy vicc.

Van ez a harsány, színes, csíkos oldala, amelyhez belülről a legkülönfélébb, ugyancsak mintás és színes anyagok vannak rávarrva? Nem túlzás? Most már úgy érzem pont ez benne az izgalmas, ez a káosz, amit a sokminden együtt látványa okoz. Itt nem kell azon gondolkodni, hogy mihez veszem fel, ez egy önálló ruhadarab, még ha sálnak is hívják. Nagyon meg tudnám szeretni!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.