Vásárban voltam

Több, mint fél éve nem jártam vásárban, aminek több oka is van. Az első, hogy a sál szezonális portéka, ezért a meleg hónapokban alacsony eséllyel indulok egy ilyen futamon – már próbáltam ugyan.. -, a másik pedig, hogy hiányzott a motiváció.
Nálam ez egy új sálötlet, egy új szín vagy anyag, egy új marketing eszköz lehetőség, de azt hiszem tudatosan tartottam magam távol ezektől, és igyekeztem az irodai munkámra koncentrálni.

kétoldalas körsál Aztán az irodában szeptemberben elkezdték kérdezgetni a kolléganőim, hogy mikor hozok már be új sálakat, és csak teltek a hetek, amelyeket az ígérgetésekkel húztam. Végül eljutottam anyagot vásárolni, és akkor szerencsére megtört az ellenállásom. Két újdonságot is sikerült készítenem.

A fenti képen egy 100% pamut anyagból varrt körsál látható, ami azért különleges, mert kétoldalas anyagról van szó, azonos színek, más-más méretű négyzetekkel.

A másik egy virágos anyag, ami nagyon hasonlít a fekete-bogyóra, amelyből már csak egy darab van, úgyhogy remélem méltó utódja lesz. A vásárban már elcsíptek párat néhányan, az utóbbit ajándékba is adják, a kockást pedig egy kedves házaspár javaslatára unisex-nek kiáltottuk ki.  

És, ha már újra vásár, akkor szeretnék mesélni arról is, hogy milyen jó volt találkozni a régen látott vásártársaimmal! Az egyikük ledobott 26 kilót, mióta nem láttam, alig ismertem meg, és közölte, hogy csak fut, meg alacsony szénhidrát tartalmú ételeket eszik. Egyik másik ékszerkészítő párostól megtudtam, hogy egyszemélyes vállalkozásként alakul az élete, a szomszédom pedig du. 3-ra eladta majdnem az összes táskáját, aminek nagyon örültem, és mindenki meglepődött.  

És persze maradtak ismerős arcok. Sokat beszélgettünk, finom teát ittunk, és megfagytunk. Jövő héten folyt. köv.! Hétfőn viszem a lányoknak, remélem ők is beleszeretnek valamelyikbe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.