neked van?

tv

Néha apró dolgokat csípek el az utcán vagy egy üzletben, amit aztán napokig cipelek magammal. És most szerencsére nem a rosszabbnál rosszabb esetekre, hanem a kifejezetten furcsákra gondolok.

Intett már neked gyalogos egy kereszteződésben, hogy nyugodtan kanyarodj ki, ő ráér? Ok. És olyan, akinek fehér botja, és vastag szemüvege volt?
Vagy itt egy másik, valamivel árnyaltabb a szitu: épp szállok ki a kocsiból, szemben hamburgerező. Balról elfut előttem egy kocogó, aki minimum 70 éves. Nem tudom levenni róla a szemem. Nemcsak a vicces fehér trikója, rövidnadrágja miatt, hanem a tempója miatt, ami az enyémnél (37, és nem csoda..) is dinamikusabb, és a tartása miatt is, ami már-már délceg. És akkor mögötte ott a kontraszt, egy fekete, hatalmas jeep. Benne egy fiatal – nagydarab, feszespólós, napszemüvegben – srác, aki épp, mikor a futó elhalad előtte, óriásira nyitja a száját, és beleharap a hamburgerébe.
Ilyen képeket kapnak mások is, vagy csak nekem dobja a gép?
Pár hete magában szitkozódó (a teljes repertoár) emberek kerültek a közelembe.

Ez . nem igaz. A . életbe.
Nincs meg Svédország.
Ez . nem igaz. A . életbe.
Pont Svédország nincs meg?
Ez . nem igaz. A . életbe.
Tegnap még volt, ma semmi.
Ez . nem igaz. A . életbe.

(könyvesbolt)

A kisboltban érkezett egy joghurtos ember, aki nem volt ilyen kifinomult, végül egy próbafülében – nincs menekvés..- kaptam meg az újabb adagot.

Ilyenkor körülnézek, és reménykedem, hogy mások is veszik ezt a különleges adást, ezzel a sok – mihez kedjek vele történettel – de persze sehol senki. Úgy tűnik, ez a saját csatornám.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.